Galapremiären av Gåsmamman med Alexandra Rapaport

Jag har varit på Galapremiären av serien Gåsmamman med Alexandra Rapaport i huvudrollen.

Det första man mötte på ute i kylan var tre gäss och jag kunde inte tro mina ögon när jag såg dem. De var så fantastisk vackra allihopa varav en hade flera fjädrar som såg ut som en aftonklänning.

Vi var på underbara Djurgårdsbrunns värdshus för att kolla på C more´s förhandsvisning av den nya svenska dramathrillerserie Gåsmamman. Detta event anordnades av Wonderland event och C more. Vi fick se på de två första avsnitten av serien med välkomstdrink och mat.

Sonja (Alexandra Rapaport) lever ett ganska bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant. Men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn. Hon kan inte längre vara säker på vilka som är hennes vänner och vem hon kan lita på.

alexandra rapaport
Jag och skådespelaren Alexandra Rapaport
gåsmamman
Finaste Tanja Dyredand som driver stressaav.nu och ekostil.se. Hon har egen youtubekanal om rawfood och är Sveriges största ekobloggerska.
gåsmamman
Lisa Sjödal som driver Blogozine en bloggportal och även är grundare av Sister for sister. Längst till vänster är Blogozines chefredaktör Calvin Vedran Bozic.
alexandra rapaport
I bakgrunden ser ni seriens affish med Alexandra Raparport
gåsmamman
Från vänster andra person ser ni Veckomagasinets pressansvarige och reporter Emelie Anderson tillsammans med alla skådespelare från serien Gåsmamman med Alexandra Rapaport i huvudrollen.
gåsmamman
Eftersom serien handlar om kriminalitet så fanns det blod lite överallt på denna premiär och fjädrar från en gås.

 

välkomstdrink
Välkomstdrink med stänk av blod supercoolt anser jag.
kriminalitet
Droger, vapen allt man kan tänka sig inom kriminalitet fanns på plats som dekoration för den nya serien Gåsmamman.

Lämna ett svar