Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hemma hos sångerskan Dominika Pezynski

Jag  har varit hemma hos sångerskan Dominika Pezynski som numera driver PR byrån Mafioso på lunch och smakade på Georges Duboeufs Beujolaisviner.

Beujolais föddes 1933 i en vinodlarfamilj norr om Beaujolais i Frankrike. 1964 slog han upp dörrarna för Les Vins Georges Duboeuf. Vi fick träffa sonsonen Adrien Duboeuf Lacombe.

Det kommer snart fler bilder på kocken, vinproducenten och andra gäster som var med oss. Jag hade även med mig Maria Svensson från Uppsala som är medium och ett medium blir alltid populär där det finns massor av tjejer.  Jag hade det fantastiskt roligt och detta vet jag att även mina gäster hade som jag hade med mig hem till Dominika i centrala Stockholm. Gud så vacker våning hon bodde i med en kran formad som en anka.

 

röda viner 008
Vi fick kycklinggryta med ris och smaka på två olika viner från Beaujolais viner.

 

 

röda viner 029
Här ser ni spex med mig och Dominika Pezcynski. Vi försöker se charmiga ut på bild.

Dominika har en fantastisk figur jag gillar hennes former och mer om det kan ni se i denna video där man får se henne i en söt gul bikini. Give my Life heter låter och jag tror att det är en cover. Detta är tiden då hon sjöng i den populära gruppen Army of Lovers med bl.a Camilla Henemark. I videon ser ni Camilla som någon typ av drottning som jagar och vill piska dem.

röda viner 024
Min högra hand Emelie Andersson som är min privata press och media ansvarige för bloggen följer givetvis med mig på alla mina event, pressmöten och privata möten som rör bloggen.
hemma hos dominika pezynski
Här ser ni Dominikas väninna och flygvärdinnan som får resa flera gånger i veckan och bo gratis på fina hotell runt om i världen. Visst blir man lite avundsjuk?
hemma hos dominika pezynski
Jag gillade inredningen hemma hos dominika pezynski. Hon har verkligen god smak och bor i en otroligt fin våning i centrala Stockholm. Hon hade en inredning som jag hade förväntat mig som jag tycker också passar just henne.
röda viner 004
Jag älskade de röda vinerna jag fick prova hemma hos dominika pezynski. Det kommer fler mingel bilder på alla gäster som jag fick träffa i kväll.
röda viner 005
Ni kommer att få se fler mingel bilder av de gäster som besöka hemma hos dominika pezynski.
röda viner 023
Dessa goda viner fick vi till maten hemma hos dominika pezynski

hemma hos dominika pezynski

hemma hos dominika pezynski

hemma hos dominika pezynski
Dominika Pezynski är så otroligt vacker och med en porslinshy som är helt felfri. Vad är hemligheten bakom hennes porslinshy? Vissa är bara födda med tur tror jag och jag tror inte det finns några hemligheter än medfödd gåva.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »