Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Premiären av Warrior med Anette Skåhlberg & Claudia Unda

Warrior handlar om en kvinna som drar till sig fel sorts män.

För att vi ska förstå varför hon drar till sig fel sort så går man tillbaka till hennes barndom för att få en större förståelse. Claudia Unda spelar kvinnan som drar till sig fel sorts män och Anette spelar hennes spegelbild som försöker vara stark och positiv.

Claudia Unda säger att Anette inte förstår henne och Anette svara med att hon förstår för att hon är hennes självbild. Fantastiska sånger och texter som är skrivna av Anette Skåhlberg.

Detta är en musikal med Claudia Unda och Anette. Claudia Unda har en otrolig fin underklänning som jag undrar var den kommer i från. Det är exakt en sådan klänning jag söker just nu.

 

warior 013
Här ser ni mig med Claudia Unda & Anette Skåhlberg. Inte ett öga var torrt på denna fantastiska föreställning.
warior 012
Här får jag låna vingarna som Anette Skåhlberg bar på premiären av Warior.
warior 002
En kvinna sa till Gud att hon alltid kunde se hans fotspår när hon var ledsen. Varför såg jag inte dina fotspår när jag förlorade mitt barn? Gud svarade -då bar jag dig.
warior 003
Anette Skåhlberg är verkligen en alfa hona med styrka och en utstrålning så är så feminin.

warior 004

warior 005
Anette spelar flera roller mannen som slår Claudia, barnet och hennes spegelbild.
claudia unda
Caludia Unda med en fantastisk sammetslen röst. Cladia Unda som tidigare sjöng i popgruppen Ai. År 1999 deltog gruppen i melodifestivalen med låten “Bilder av dig”,
warior 008
Här spelar Anette Skåhlberg hennes dotter som hon inte får vårdnaden om för att hon missbrukar alkohol.

warior 009

warior 010
Jag hittar inga ord för att beskriva dessa fantastiska tjejer som inte lämnade någon oberörd i salen. Det var fullt med folk och alla fick komma fram och gratta tjejerna. Jag kommer att samarbeta med sminkören bakom Warrior.

Musikalen Warrior är den senaste av många spännande samarbeten som Anette Skåhlberg har tillsammans med Claudia Unda och Christian Bingmark. Premiär 8 december i Uppsala på Reginateatern och spelas sedan även 9 och 10 december där. Stockholmspubliken kommer inte behöva vara lottlösa, de ska också få chans att se föreställningarna som kommer spelas på Teater de Vill 14-16 december.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »