Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Butikschefsdagen på Wik slott 2016

Inom kort får ni ta del av butikschefsdagen på Wik slott.

Jag Tunde och Hanna från Swappis fashion. Det är bara chefer från olika butiker som samlas årligen på 3 rätters middag på Wijk slott samt med konferens och föreläsning.
Jag Tunde och Hanna från Swappis fashion. Det är bara chefer från olika butiker som samlas årligen på 3 rätters middag på Wijk slott samt med konferens och föreläsning.

wik slott

 

wik slott

Jag har precis kommit hem och är så trött att jag i dag inte orkar ladda ner några bilder. Inom kort ska jag lägga ut bilder som jag har tagit på vackra Wijk slott med cheferna från den modegalleria som jag är storemaneger inom mitt eget franchise företag.

Varje chef från varje butik brukar årligen vid denna tidpunkt åka ut till någon slott utanför Uppsala för 3 rätters middag. Något som jag bara älskar när det gäller Wijk slott är att de har friskt vatten som man kan ta en som är stilla och en som är kolsyrad.

vattenautomater
Denna skulle vara perfekt i min nya bostad.

vattentornet har de leverantör av vatten till företag som både är privata och inom den offentlig sektor samt till privata hushåll. Det jag ska absolut ordna när jag flyttar från min nuvarande bostad är att ordna vatten från vattentornet och på så sätt bli deras privata kund. Du kan både köpa och hyra vattenautomater. Billigast i längden blir ju om du köper den, vilket jag kommer att göra. På Wijk slott som tillhör landstinget hade de vattenautomater. Jag studerade medicin där 1 år för några år sedan och jag bara njöt av att hämta kolsyrad vatten från vattenautomaterna under våra raster.

Inom kort kommer även bilder från Panos Emporio 30 års jubileum.

Sponsrad inlägg

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »