Min författarträff med Pär Holmgren

Här nedan ser ni Pär Holmgren som har skrivit boken om vår miljö som heter det minsta vi kan göra är så mycket som möjligt.

Så här säger Pär Holmgren om sin egen bok

Det kommer aldrig vara för sent för att göra så mycket som möjligt för att undvika framtida klimatförändringar och andra miljöhot mot vårt samhälle. Det finns dessutom så mycket vi kan göra redan nu – inte minst här i Sverige. Finns det något annat land i världen som har bättre förutsättningar? Vilka utmaningar har vi framför oss och vad vi behöver göra för att ställa om samhället i en hållbar riktning? Och inte minst: Varför gör vi inte det som vi egentligen vet att vi borde göra? Det här är en bok för dig som vill lära dig mer om hur de stora globala utmaningarna hänger ihop, och dessutom få fler argument för varför vi behöver göra så mycket som möjligt.

2 svar på ”Min författarträff med Pär Holmgren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *