Vill du utöka dina affärskontakter?

Jag har med affärsnätverket Klara K besökt mode varuhuset Rådhuset i Uppsala.

Visste du tex att kvinnor står för 70-80 % av alla köpbeslut? Detta och mycket mer om kvinnor och nätverkande kan du lära dig genom Klara K. Klara K arbetar för att lyfta fram kvinnor genom fantastiska föreläsningar. Nu den 4 december så är det Klara K dagen i Stockholm.

Klara K dagen i Stockholm

Vi kommer att få träffa kändisadvokaten Elizabeth Massi Fritz, Martina Bonnier som är chefredaktör för Damernas värld, Alexandra Pascalidou, Odd Mollys grundare Karin Jimfelt Ghatan och Swedish Hasbeens grundare Emy Blixt.

Det var stängt för allmänheten så att vi som är med i Klara K kunde få fritt tillträde för att shoppa. Vi fick 10 % rabatt på hela varuhuset. Vi fick även nagelvård från Pure och fick också fest make up av en duktig make-up artist.

5 svar på ”Vill du utöka dina affärskontakter?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *