Hur känner du igen en god människa?

Nedan ser ni Yvonne Silversten och hon har verkligen en sten som skyddar hennes hem och därför passar efternamnet Silversten henne.

Yvonne är verkligen en god människa. Jag vill själv kunna avgöra om en människa är god. För om en människa själv kallar sig för god så låter det lika illa som att man påstår att man är vän med Kungen. Det är Kungen själv som avgör om han är din vän eller inte. Det är således jag själv som avgör om en människa är god eller inte.

Jag behöver inte höra människors egna meriter för att kunna avgöra om de är goda eller ärliga. Att söka vänner kan inte jämföras med att man söker ett jobb. När du söker ett jobb kan du tala om dina egenskaper, men inte när du ska lära känna människor privat.

När en människa kritiserar eller jämför mig med andra så vet jag att det är en människa med dålig självförtreonde och självkänsla. Jag kommer inte att växa med sådana människor och saknar därför inte dem. En människa ska se till att man mår bra i deras närvaro. Om jag mår dåligt av en människa eller känner att människan vill trycka till mig så tar jag givetvis avstånd. Man är två i en relation och känner jag mig ensam så är man ju inte två i en relation?

Varför missunnar de andra människor lycka och sedan påstå sig förstå sig på attraktionslagen? Dessa tror lika mycket på attraktionslagen som jag tror på att jultomten existerar. De tror inte ett dugg på attraktionslagen och ännu mindre förstått den. Drar du ner andra så sjunker du själv 3 ggr så mycket in i ett svart hål detta är universums lag och den kan du aldrig rubba på.

Jesus sade i Bibeln att om du ändå inte hade hört talas om mig och förkastar mig skulle Gud förlåta dig. Eftersom du vet vem jag är och förkastar mig så förlåter inte Gud dig. Detsamma säger jag till människor som har hört talas om attraktionslagen och ändå går emot den genom sin elakhet. För då har du ändå hört talas om den och försöker missbruka den till din fördel genom att få människor till att tro på dem och för att sedan få dig att må dåligt av det de säger.  Mitt förstånd kan inte ta in detta och förstå hur en människa kan skjuta sig själv i foten genom att inte ha förstått att all olycka som kommer över dem handlar om vad de gör mot andra människor.

Var en god människa på riktigt och du ska se att livet kommer att vara god mot dig.

Fantastiska goda Yvonne Silver “hjärta” har gjort nedan video.

 

4 svar på ”Hur känner du igen en god människa?”

  1. Med tanke på att litteraturen av perioden för den svenska reformationen skrevs mellan 1526 och 1658; Men, detta är en tid som litteraturkritiker inte tar högt.
    Den främsta orsaken till förlisningen av den svenska litteraturen är kontroll och censur fastställts av Gustav I av Sverige, som såg till att det bara förekommer i Bibeln och andra religiösa texter.
    Samtidigt, var katolska klostren förstördes och brände sina bibliotek.
    Monarken inte anser vara nödvändigt för att omstrukturera utbildning, vilket fick till följd att Uppsala universitet gick i dekadens. Bourgeoisin var fortfarande under utveckling, och kyrkan hade förlorat mycket av sitt inflytande efter den protestantiska reformationen av 1520 så år, var svenskar som ville skaffa sig en kultur och högre utbildning tvingas bo i utomlands, främst vid universiteten i Rostock och Wittenberg. Förutom reformationen, den andra ideologiska och kulturella rörelser var den stora Gothicisme, som idealiserade den antika förflutna Sverige. Även bidrag till den svenska kulturen var i allmänhet dåliga på den tiden, kan vi mäta att det är vid denna tid som lades grunden för hans senare utveckling.
    Exempelvis översättningen av Bibeln till svenska fördes i 1541, den så kallade Gustav Vasa bibel, föreslog den första standardiseringen av språket. För det andra, införandet av utskrifter i Sverige tillät utbyggnaden av läsningen cirkeln till dem som den var tidigare förbjudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *