Taket på forumgallerian

Jag minns tiden då jag jobbade på forumgallerian i Uppsala.

Allt hände det något roligt som våra konferenser då alla butikschefer åkte till något slott och åt 3 rätters middag. Samt sommarfesterna i vår egen går samt här på taket.

Taket på forumgallerian
Taket på forumgallerian det står bloggevent men detta var ett företagsevent för oss som var butikschefer.

Jag kommer snart ha ett hälsoevent hemma hos mig under 3 dagar. En duktig akupunktör som kör 4 dimensionell akupunktur kommer då att bo hos mig och vi är 9 personer som kommer att få behandling. Jag har fått min första behandling och efter den behandlingen så kunde jag tåla mer än hälften av olika ämnen utan att få huvudvärk. Jag kallar henne för mirakelkvinna. Vill ni veta mer om henne får ni gärna maila mig på [email protected]

Jag har också börjat ingå i ett sällskap där vi inte får fotografera eller skriva om dem. Äntligen kan jag säga att jag har hemliga möten på riktigt. Jag ser alltid fram emot detta och det känns som om jag äntligen har hittat hem verkligen hittat hem.

Jag såg dessa bilder av en ren slump och minns ej vem som har lagt upp dem eller i vilket syfte. Jag förmodar att det handlar om modister som gör hattar helt enkelt. Jag var på en hattparad en gång för några år sedan då togs dessa bilder.

Här ser ni mig i en hattparad.
Här ser ni mig i en hattparad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *