Min gamla ridskola i Agersta

Alltid när jag är i Agersta så känns det sådan nostalgi för mig.

Jag besöker ofta min gamla ridskola och att rida är det bästa jag vet. Jag har en gång ramlat ned för hästen och det tog lång tid innan jag kunde komma upp från marken den dagen.

Jag har många hobbyn och det jag tycker är roligast är det andliga, kungligheter och att rida. Detta är jag i ett nötskal. Nu så kommer jag också jobba som lärare och lära ut till elever hur man bloggar på Medborgarskolan. Samt kommer även fördjupa i SEO samt även ha kaffeprovning med eleverna.

Snart ska jag på julmingel på Medborgarskolan och träffa andra lärare. Jag kommer själv också delta i olika kurser och har redan deltagit i en kurs som handlar om att fotografera med mobilkameran. Jag gick bara en gång för gången därpå var jag på mitt superhemliga möte.

Mitt superhemliga möte

Den är så hemlig och man får ej yppa ett ord till utomstående och inte ens till de som är med på möten. I mitt liv har jag aldrig varit med om att något kan vara så hemligt. För er som vet vad jag jobbar med och vilka jag träffar kan det inte vara svårt att lista ut varför det är sådan hemlighetsmakeri. Mer än så avslöjar jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *