Denna bild är ej photoshop

Man kan tro det såsom bakgrunden ser ut men detta är i vackra delen av Solna.

Jag håller i mit själv för att inte ramla ned i vattnet.

I dag har varit en mycket hektisk dag då jag har hämtat upp 6 kg kaffe prover 100 gram i varje.

Jag kommer i morgon ha möte hela dagen tillsammans med Kristina Claesson som jobbar med kaffe, te, godis och kryddor. Ska bli mycket spännande att följa hennes dag och se hur hon jobbar som entreprenör och franchisetagare.

Min uppgift är att visa henne hur man säljer varor oavsett vad det är hon ska sälja.

Jag har även tagit ut mitt nya pass då jag snart kommer resa utomlands. Jag har bara väntat på att må bättre fysisk då jag gick mycket upp i vikt pga av kortison och nu har gått ned i vikt igen. Det tar lång tid, men till slut går man ned i vikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *