Ni som har följt mig länge vet att jag lider av migrän

Nu har jag inte migrän som är lätt att upptäcka utan jag får migrän beroende på vad jag äter och dricker.

Jag får direkt migrän av allt som innehåller för mycket stärkelse dvs all slags pasta.

Den enda kaffe jag tål är snabbkaffe och då fick jag en god idé om att göra iskaffe av snabbkaffe, laktosfri mjölk och is. Jag sötar ej kaffet med något för då smakar det inte kaffe längre. Jag önskar att det fanns en choklad som inte var sötad utan bara smakade choklad såsom kaffet bara smakar kaffe. Tråkigt att ingen människa kommer på detta. Jag kommer nog någon gång i framtiden skapa en sådan choklad själv med hjälp av en chokladexpert.

Den blev supergod islatte ska ni veta. Jag jobbar som barista 2 veckor fram och därför sitter jag ofta här och jobbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *