Just nu jobbar jag extra som barista

Jag har varit barista i hela mitt vuxna liv och nu jobbar jag lite extra i sommar.

Jag kommer avsluta extra jobbet 24 augusti för då kommer ordinarie personal dit. Jag jobbar egentligen inte utan finns bara där om personal behöver slänga sopor eller gå i väg en stund. Jag jobbar ej utan det jag gör är att jobba med sociala medier medans jag håller koll på stället.

I dag åt jag en mycket god bakad potatis med skagenröra och handskalade räkor.

Eventuellt på fredag har vi möte igen med en kille som precis har kommit hem från Nederländerna där han närvarade vid en konferens. Jag har inte riktigt förstått hur han jobbar vad jag vet är att han utvecklar spel och är it kunnig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *