Möte med Bita och Karolina

Jag har haft möte med Bita och Karolina för att se vad vi kan göra tillsammans.

Vad det är vi ska göra avslöjar jag inte än för när det är färdigt så kommer vi ändå sprida det vind för våg.

Bita kom från Upplands Väsby tillsammans med sin man och dotter. De verkade hitta väldigt lätt till cafét där vi väntade på dem.

Detta var i lördags för det är också då alla parter hade tid för ett möte. Denna vecka har jag också flera möte inbokade så jag ska se vad som kommer ut ur alla möten inom kort. Man måste mötas för att kunna planera och man ska inte se varandra som konkurrenter utan som kollegor och finna en gemensam väg tillsammans.

Bita är expert på ögonbryn och är kvinnan bakom mina tatuerade ögonbryn också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *