Logisk sätt behöver vissa människor en flaska i huvudet för att vakna upp!

Folk utgår verkligen från att man inte har några brister eller känslor när de säger “Va jag trodde inte du brydde dig?”

Jag borde då slå dem hårt i huvudet med en flaska och säga “Va, jag trodde du inte hade någon smärt tröskel?”

Vi alla har gränser för vad vi tål från andra människor. Om vi vore födda utan gräns skulle vi väl inte leva på denna jord. Jag blir alltid lika irriterad när folk tror att jag tål vad som helst och klarar av vad som helst. Många gånger har jag sådan lust att ta ett flaska och bara drämma till folk så säger dumma saker. Folk som tror att allt kretsar kring dem och att bara de har problem. För ingen annan har problem eller känslor.

Jag hittade en gammal bild på min arbetsplats Waynes Coffee i Forumgallerian en trappa upp.

Nu kan jag gå ut och säga att jag har jobbat här. Det var känsligt när jag väl jobbade där då man inte vill lämna ut sig själv och var man finns på sociala medier.

I dag har jag två möten inbokade då vi har börjat jobba med ett helt nytt koncept för företag som verkligen vill synas kostnadsfritt. Vi vänder oss främst till privata familjeägda företag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *