Min älskling kom på besök!

Det finns nog inget jag älskar så mycket som djur och främst kaniner och harar.

En av våra grannar tog bild på denna hare som kom på besök i centrala Uppsala där vi bor. Trädgårdsmästarna hade precis blivit klara med trädgården och då dyker haren upp direkt.

Hur kan Gud skapa något så vacker och sött. Någon som aldrig tar skada på något levande.

Det finns ett ställe i Uppsala där hararna möts och jag har sett upp till 7 harar på en och samma gång där. Jag tänker inte avslöja var i Uppsala för jag vill inte att folk ska störa dem. Jag åker förbi detta ställe var och varannan dag med bilen bara för att få en glimt av dem.

Jag har haft kaniner och kommer snart dela med mig av min kanin Femman igen som favorit i repris. Det var den sista kaninen jag hade och skaffade inte fler kaniner. Jag vill verkligen inte ha djur mer då det är så mycket jobb kring dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *