Pressmöte på Winery Hotell

Jag har blivit inbjuden till Pressmöte på Winery Hotell och det var supertrevligt.

I inbjudan stod det att jag skulle ta med badkläder då vi alla fick bada om vi ville. Det bjöds på tilltugg och dryck. Jag drack alkoholfri Rosévin från deras eget varumärke och det var supergott ska ni veta.

Bild tagen av Centerpartis som också var inbjuden. Jag lånade hennes glas då jag hade druckit upp min. Jag vill ändå visa det goda Rosévinet. Aldrig druckit något godare så jag verkligen rekommenderar familjeföretaget som både äger Terreno och Winery hotell.
Detta är inne på hotellrummen där de även serverar fina viner från eget märke som heter Terreno. De har även olivolja i märket Terreno som jag inte lyckades öppna när jag kom hem. Ska ringa dem och fråga hur man öppnar olivoljan.

Jag åkte ensam dit denna gång och det är nog första gången jag åker till ett pressmöte ensam. Jag brukar alltid ha med mig någon som assisterar mig, men denna gång så blev det med kort varsel.

Missa inte

I augusti kommer jag att träffa en otrolig lyckad och känd entreprenör som jag både ska intervjua och vill ha med i ett projekt som jag kommer vara delaktig i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *