Tisdagsintervjun med mig på Rådhuset i Uppsala

Jag bor ca 10 meter i från vackra Rådhuset i Uppsala och varje tisdag har Joumana Sassine intervju med entreprenörer.

I intervju berättade jag först hur jag och Joumana lärde känna varandra för 12 år sedan. Jag klev in i hennes butik och köpte en grön balklänning då jag skulle på ett bröllop.

Jag fick ett otroligt fint bemötande av henne och sedan dess så har vi varit goda vänner.

Hon intervjuade mig lite kring mitt ursprung och familj så jag berättar väldigt mycket om mitt arv från båda mina föräldrar. Dvs vad båda har bidragit med till att jag är den jag är i dag.

Båda mina föräldrar är entreprenörer och jag fick tidigt lära mig vikten av pengar och att inget är gratis. Minns första dagen jag jobbade hur min pappa tittade på mig med glädje och stolhet. Han var på väg att gråta så stolt han var minns jag.

Vill ni se hela intervjua kan ni gå in på hennes instagram som är @joumana_se

Jag är entreprenör och har drivit bolag väldigt länge nu och började redan när jag var 22 år gammal.

Nu driver jag bloggportalen blogbiz.se tillsammans med mina duktiga medarbetare och kollegor. Vi har i dag ca 120 bloggare och många av dem är offentliga personer.

Vi riktar oss främst till små privatägda företagare som vill höras och synas i bruset. Vi hjälper våra bloggare med utbildning hur man hanterar wordpress, SEO och läsbarhet. Vi hjälper även våra bloggare att nå ut med sina varumärken genom profilkläder (ni betalar inget vare sig för marknadsföringen eller för att få en gratis e-handel genom oss),.

Vi skräddarsyr hjälpen beroende på koncept på ert företag och varumärke. Är det något som är för avancerat för oss så skickar vi så klart vidare till kunnig personal som jobbar på blogbiz.se

Vi är i dag 12 personer som jobbar på blogbiz.se

Det har vuxit sig enormt stort och vi är den enda portal som är en digital mediabyrå som riktar oss till entreprenörer och företagare. Oavsett vilka hinder du möter på vägen som företagare så hjälper vi dig att hitta rätt. Behöver du starta företag och komma i gång så hjälper vi även till med det. Tveka inte att höra av dig om du driver ett mindre företag och behöver mer besökare och kunder. Min mail är [email protected] eller [email protected]

Missa inte!

Snart träffar jag Sveriges kändaste kvinna och ska på presslunch för ett möte med henne då de har bjudit in mig. Självklart har jag alltid med en assistent och fotograf när jag är på pressevent. Jag hinner ej göra allt själv!

Jag kommer dessutom även bli inbjuden till ett fint hotell för presslunch och även detta hotell kommer ni få ta del av längre fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *