Kungaparet med häst och vagn på Uppsala slott

Här kommer fler bilder av vårt kungapar när de åkte med häst och vagn genom      Uppsala.

De åkte genom Sysslomansgatan och mot slottet för att äta lunch.  Efter lunchen möttes vi igen för att pressen skulle intervjua dem. De fick frågan som vad var det bästa under dagen och om kungen fick frukost på sängen. Det enda jag minns var när jag skulle presentera mig om att jag var från Rojalistiska   föreningen. Då svarade kungen “Oj finns det sådana saker också vad bra, fortsätt med det du gör”

Det kändes verkligen bra att få beröm av kungen så en berömmelse faller på sin plats som jag brukar säga.

Detta är andra gången som jag presenterar mig för kung Carl Gustaf. Första gången fick jag göra en längre intervju med honom om vilket vatten som är bäst i Sverige. Till svar fick jag att det var vattnet de har på sin egen gård i Öland dvs Solliden. Samma vatten använder de för att döpa sina barn och barnbarn med också det tyckte jag var fantastisk roligt att få höra.

Detta är lunchen de åt på slottet tillsammans med inbjudna gäster bl.a landshövdingsparet från Uppland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *