Har varit på möte för planering av ett stort event

En av mina bloggare kontaktade mig och vill ha med mig i planeringen för ett exklusivt event.

En timme innan ringde hon och sa att jag fort skulle vara på plats. Eftersom jag bor 50 meter från detta anrika vackra hus så var det inte svårt för mig att bara dyka upp för att planera detta i detalj tillsammans. Det kommer komma en mycket känd person som har startat upp en miljardföretag inom ett mode märke och flera andra offentliga personer.

Det kommer så klart att bjudas på tilltugg och dryck för gästerna. Finns garderob för att hänga av sig och sedan kommer alla våra gäster att fotograferas framför ett monter som är sponsrad av våra sponsorer.

Jag älskar kaffe med mjölk eller helt med grädde så medans jag nöjt av denna goda dryck fick jag verkligen lära mig massor i dag. Jag har precis kommit hem från mötet och satte mig ned för att blogga om det som jag gör nu. Jag behöver verkligen vara effektiv för att få så mycket gjort som möjligt på en dag. Både gällande hur eventet ska schemaläggas och vad vi ska äta och dricka samt vilken cateringfirma man kan anlita för detta uppdrag.

Som vanligt så dricker jag kaffe medans alla andra diskuterar. Jag är en duktig lyssnare och har blivit det mer med tiden då jag har upptäckt att livet ger mer om du lyssnar och låter andra ta plats.

Det är inte den som talar som är i centrum utan den alla vill tala till som är i centrum, glöm aldrig det!

Nedan ser ni modedesignern och bloggare Joumana som är huvudet bakom hela eventet. Hon tycker också att catering är det bästa lösningen för att slippa själv tänka på att laga och städa bort. När man anlitar catering så är allt så mycket enklare. Du kan välja bland många olika sorters utbud av tilltugg, mat och dryck för dina gäster. Inget är omöjligt bara du tar kontakt med dem och förklarar hur du hade tänkt det. Jag och Joumana satt i dag och verkligen gick igenom detta exklusiva event steg för steg. Vi möttes kl 11.15 allihopa och blev färdiga 14.15 med hela mötet.

Jag fick också lära mig väldigt mycket hur man planerar event och vad man bör tänka på. Jag själv hade också väldigt mycket idéer om hur vi kunde sätta upp mat och dryck. Jag brukar oftast lyssna när vi är flera och tar aldrig kommando och pratar på. För jag vill lära mig hur andra tänker och plocka russinet ur kakan.

Här kommer gästerna att kliva in det är högt i tak och mycket vacker dekorerad byggnad. Vi kommer vara väldigt mycket folk på plats och då är det en god idé att anlita Catering Stockholm för att kunna ge våra gäster bäst av allt!

Jag bor precis på samma gata som där man kliver in. Jag kommer komma väldigt tidigt kanske runt kl 10.00 på morgonen för att sätta upp roll-ups med det varumärke jag kommer att representera för kvällen. Det kommer komma många utställare som kommer presentera sina varor och tjänster. Detta är ett utmärkt tillfälle att synas och äta god mat från Catering Stockholm för de som är lite hungriga.

Vi har då inte frågat gästerna om allergi då det som bjuds kommer vara lite enklare förtäring och dryck. Hade det varit lite av en middags karaktär hade vi nog före frågat om eventuella allergier. Mycket viktigt att respektera detta när man bjuder in blandad folk. De flesta som kommer är offentliga personer. Varav en ringde mig kl 21.00 på kvällen och ville åter samarbeta med mig. Jag blev så klart väldigt glad och även denna hemliga offentliga person har fått inbjudan till detta event. Vad eventet handlar om ska jag inte avslöja, men håll utkik snart kommer alla detaljer att komma upp på bloggen.

Missa inte!

I kväll ska jag på något mycket spännande som handlar om andevärlden och jag ska verkligen få budskap. Jag kommer jobba hårt medans jag fortfarande är hemma då jag har något mycket roligt att se fram emot på kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *