Därför vill jag ha städhjälp

Jag tror att livet blir enklare med städhjälp och ska förklara mer detaljerat vad jag menar med det.

Att städa gör inte att jag bränner fler kalorier förutom dammsugning så klart. All annan städ som diska, skura golvet, putsa fönster allt annat tar bara min tid hel i onödan. Jag är en person som verkligen behöver all min tid till att utveckla mig själv både personlig utveckling och för att kunna jobba mer. I stället för att städa så kan jag gå ut i friska luften och ta långa promenader för det gör mer gott för min hälsa än själva städningen.

Vad gör jag när jag inte städar?

  • Jag sätter på mig en mask som ni kan se nedan för att kunna vårda min hy.
  • Kollar på filmer och tv serier
  • Bloggar såsom jag gör just nu
  • Äter en god lunch och tittar på stadshuset som är utanför mitt fönster då jag bor väldigt centralt
  • Pratar i telefon med mina svägerskor
  • Har bokade möten med bloggarna och planera ny strategi hela tiden.

Jag är så pass upptagen med mitt liv att jag hinner verkligen inte att städa så jag låter andra göra det. Tex så kan jag anlita städfirma i Stockholm som kan ta sig an den uppgifter så jag hinner se på fler filmer medans jag äter god mat. Jag känner att varje del i mitt liv är en kapitel. Tex att äta ett ett kapitel och jag måste verkligen ha lugn och ro för att kunna göra det. Minsta lilla stress för mig är verkligen inte bra för min hälsa.

Jag är så pass mån om min hälsa så jag anlitar hellre ett städbolag än att stressa sönder mig själv hela tiden. Jag är heller inte sorten som stökar till så mycket. Det bästa är att du kan provstäda med dem för 149 kr i timmen och det tycker jag är verkligen billigt.

Så här ser det ut hos mig ser ut över stadshuset och låter någon annan sköta det tråkiga nämligen städning. Jag brukar laga min egen mat och på det hinner jag inte verkligen att städa. 149 kr för en provstädning är heller inte så dyrt så varför inte börja med att prova det? Fönsterputsning är verkligen något jag behöver just nu för en gång per år blir dessa fönster väldigt smutsiga då det åker buss och tåg utanför mitt fönster hela tiden. Se noga på nedan bild så ser ni tåget som åker förbi. Fönsterputs kostar 279 kr per timme och det är det värt anser jag. Priset är efter rutavdraget så tänk på det!

Jag har precis ätit och orkar verkligen inte diska. Jag behöver meditera mellan måltiderna för att orka med alla mina arbetsuppgifter. Jag jobbar ca 2 timmar per dag med sociala medier och sedan går min tid till att äta mat. laga maten och meditera resten av dagen. Utan meditation så överlever jag inte så för mig är meditation ett måste om jag ska orka med resten. Därför så tar jag städhjälp för att hinna med det som för mig är viktigare just nu. Får jag ingen städhjälp så kommer jag inte ens orka laga min egen mat själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *