Här kommer Uppsalas mäktigaste media kvinna

Det är Anna Löfving som driver Uppsalas största gratistidning Hela Staden Uppsala här se ni henne med en av hennes anställda.

Även Anna är en av mina bloggare på blogbiz numer och driver två bloggar en för Uppsala och en för Mariestad. Bloggportalen växer och vi är i dag 11 personer som jobbar på portalen i dag. Vi är är den enda portal i Sverige som är en digital mediabyrå så vi har gått från att kalla oss för en bloggportal till att vi numera är SEO och digital media bolag som snart kommer att byta namn dessutom. Anna driver Öfvreslotts media och vi på vår mediabolag byter snart namn då vi har expanderat otroligt mycket. Förut hade vi en tekniker och nu har vi utökat så att vi har två tekniker hos oss.

Just nu är vi alla fullt upp med ett event som kommer att ske på anrika Rådhuset i Uppsala mer om det avslöjar jag längre fram då det kommer flera offentliga personer som jag personligen har bjudit in. Då vi på vår SEO och digitala mediabolag har många offentliga personer vi har ingått avtal med så var det heller inte svårt att hitta gäster till eventet.

Förutom Anna så fanns även Thomas Waller på plats grundaren av blogbiz

Missa inte

Snart ska jag på seans igen två medium ska stå på scen. Jag är inbjuden dit som journalist så att jag kan recensera alla händelser. Detta är så spännande med att äntligen ha ett presskort man får tillgång till så mycket och jag är så glad att jag har detta presskort som fungerar som ett vanligt ID kort fast det står PRESS på den.

Jag blir borta hela dagen i morgon för jag behöver komma dit tidigare än alla andra. Jag älskar att få budskap från andevärlden detta är min absolut största hobby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *