Tänk att få resa utan att behöva röra på sig

Är detta möjligt tänker ni?

Ja det är verkligen möjligt samt så kan ni även bestämma vilket resmål ni vill ha. Här valde jag så klart Uppsala för jag vill kunna se Uppsala med fågelperspektiv. Jag gick då dessa VR glasögon så att jag kunde få se hur det ser ut i Uppsala både dagtid och kvällstid.

Älskar Uppsala

Är uppväxt i Uppsala och bott här i hela mitt liv. Jag bor ca 30 meter från mitt första dagis som låg på Sankt Olofsgatan i Uppsala precis vid Frälsningsarmén. Min mamma studerade då till barnsköterska, men sedan inte orkade jobba med barn. Hon studerade i huset bredvid minns jag och en gång gick jag upp till henne när jag hade mässlingen. Mässlingen är en barnsjukdom och jag hade röd prickar över hela ansiktet och kroppen minns jag. Varje gång jag känner lukten av Barnängens tvål så får jag Flashback av mitt första dagis.

Att stå på Karolina Redovisa tak med VR glasögon

När jag tog på mig dessa  VR glasögon upptäckte jag att jag stod på taket av Karolina Redeviva. Det är också därför jag då och då tittar ned i marken.

Ni som har följt mig länge vet att jag går helst på mässor ensam.  Orkar helt enkelt inte med folk som ska bestämma eller som man ska vänta på.  Det ska inte vara stressigt dvs folk som ska påskynda en.  Så därför är ensamhet bäst på dessa ställen. Många gånger älskar jag att vara ensam och har stora behov av ensamhet för att sedan orka med allt igen. Självklart älskar jag också sällskap och är en otrolig social person. Den som inte trivs med sitt eget sällskap är ensam.

VR glasögon
VR glasögon

Vad innebär VR glasögon?

Bästa är väl att kan använda VR glasögon och koppla ihop med din dator för att tex se på filmer eller varför inte YouTube klip. På 60 plus mässan kunde man även komma nära lejon och även dyka djupt in i vatten. Dessutom kunde man även flaxa som en fågel i rymden dessutom. Vissa saker är jag lite rädd för då jag ej vill vara på botten av havet eller ute i rymden.

Missa inte!

Jag kommer träffa en legend på fredag samt Uppsalas mäktigaste mediaperson. Obs jag ska inte möta mig själv för jag blev förut vald till Uppsalas mäktigaste mediaperson. Utan detta är en person som äger Uppsalas största gratistidning och ersätter Uppsalatidningen. Kan för övrigt säga att hon numera är en av våra mediabloggare dessutom. Mer om henne inom kort håll uppsikt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *