Äntligen är det vår!!!!

Alltså jag kan inte tro mina ögon att det fortfarande är täckt med snö i slutet av mars.

Jag hann knappt ut förrän hela jag blev täckt med snö. Jag brukar alltid kamma mitt hår utomhus för att slippa allt hår inomhus. När det ändå regnar brukar jag springa ut för att få naturligt vatten på håret. Samma sak när det är snö ute då öser jag på lite snö så att jag kan reda ut håret lättare. För visste du om att regn och snö har bättre PH värde för hår och hud?

Jag har som vanligt också besökt vår skönhetsbloggare Janet Sandberg för behandling av min hy. Jag är inte så mycket för dyra crèmer då jag inte tror på dem. Jag tror inte ett dyft på att man kan förändra huden med lite crèmer tyvärr. Är det någon som ändå vill övertyga mig om att det fungerar så är jag så klart alltid öppen för det tills motsatsen bevisas så klart. Jag får en behandling som heter plasma pen som är som små nålstick i huden som ser till att huden jobbar snabbare på att celler förnyas och huden ser friskare ut.

När det gäller andra behandlingar brukar jag besöka bloggare Carola Gehrke som driver Chokladspa i Uppsala. Jag har ju mina bloggare så jag behöver inte gå till andra just nu. Mina bloggare ställer upp på allt jag önskar och jag är så glad över alla 120 som bloggar hos oss. Vi är också i dag 11 personer som jobbar på portalen. Det går väldigt bra för oss och nu kommer vi ändra ytterligare på hur vi jobbar för att kunna bli hållbara. I maj kommer ni se en helt ny arbetssätt hos oss och helt nya samarbetspartners som vi håller på att skriva avtal med.

Missa inte

Jag har varit på 60 plus mässan i Fyrishov. Jag älskar mässor till den graden att jag även kan hänga med pensionärerna bara jag får gå på mässor. Jag missar inga mässor och mina intressen är så klart antikmässan, kattutställning, loppisar och hälsomässor. 60 plus mässan hade blandade kategorier och självklart hade de även Fonus på plats dvs begravningsbyrå. Det sänkte direkt min energi när jag såg dem och hur pensionärer flockades och planerade sin egen begravning med dem.

Jag har fått testa fantastisk olika saker på mässan och en av dem var verkligen en upplevelse, Skriver mer om den senare och det får ni verkligen inte missa. Jag kan säga så här du reser utan att du behöver flytta på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *