Köpt Sushi vs egen lagad Sushi

Ni som följer mig vet hur mycket jag älskar Sushi

Jag både köpt färdig Sushi och även lagat Sushi hemma. Det jag undrar är varför blir det aldrig lika gott när jag försöker laga något själv? Vare sig det handlar om pizza, Sushi eller när jag försöker göra lammracks hemma. Jag verkligen försöker spräcka hemligheten med god mat men det verkar tyvärr aldrig funka.

När jag bjuder hem bloggare hem till mig så älskar verkligen de maten jag lagar. Folk äter min mat med aptit medan jag längtar bort och vill äta det som finns i restaurangerna.

Denna bild känns lite nostalgi då den tog i mitt gamla hem dvs hyreslägenhet jag bodde i förut. Numera bor jag i en bostadsrätt som är mycket större. Tur det för nu vill folk verkligen hälsa på mig eftersom jag bor så mycket större.

Köpt Sushi
köpt Sushi
Hemmagjord Sushi
hemmalagad sushi

Hur gick flytten till?

Det var inte lätt att flytta för jag fick verkligen planera in i minsta detalj för att allt skulle gå rätt till. Jag fick planera 3 månader innan flytten hur allt skulle gå till. Så fort jag hade skrivit på kontrakten så gick jag hem och började packa. Jag började så klart med allt som fanns i vitrinskåpet för det är bara prydnader man verkligen inte behöver.

Bor du i närheten av Åkersberga så kan du alltid anlita flyttfirma Åkersberga så kan de hjälpa dig och flytta så slipper du grovjobbet.

Här är mina tips om du ska flytta:

  • Städa så mycket du kan så att du lättare ser vad du ska packa
  • Åk till Systembolaget för där kan du få kartonger gratis som du kan packa bl.a vinglas i för de har förpackningar som är klippt och skuret för vinglas dessutom.
  • Använd även soppåsar dvs svarta stora i dem kan du ha alla dina kläder

Detta får du inte missa!

Snart ska jag på ett trevligt event som håller till på UKK det är en av mina modebloggare som håller i eventet. Bla så kommer vi få träffa en mycket känd miljardär som förlorade 50 miljoner på spel. Jag kommer dessutom att få intervjua honom mer om detta kommer senare i bloggen. Då får ni veta allt om spelmissbruket och att han dessutom snart kommer att sätta dit spelbolagen för den orättvisa algoritm som sker kring allt spel på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *