Ett rum utan tavlor är som ett huvud utan hår

Det är ingen fara om folk inte har hår på huvudet, men visst är håret ett ram för själva huvudet.

Tex jag älskar långt rött hår och verkar aldrig tröttna på det. Detsamma gäller inredningen i mitt hem då jag verkligen tycker att ett rum utan tavlor blir naket. Tavlor dvs posters ger karaktär och själ åt ett rum.

När du inreder ett hem så ska du också anpassa färgerna på posters till färgerna på möblerna i rummet. Jag har tex oxblodfärgade cheatrrfield soffor hemma. Jag ville nämligen att vardagsrummet skumme se ut som ett bibliotek. Numera vill jag bara ha pastellfärger hemma och är så långt i från mörka och dova färger. Numera vill jag bara ha aprikosfärg, ljusrosa och ljusblått hemma. Jag älskar också turkosa och mintgröna färgerna. Samt så vill jag att mitt hem luktar vanilj och bakverk.

Jag vill därför också inreda hemmet med posters som går i linje med de färgerna jag väljer ut. Allt behöver gå hand i hand för att skapa harmoni. Har ni tänkt på att när man kliver in i en butik som säljer dyra kläder så är det stilrent. De har bara 1-2 av varje storlek inte mer. Samt att de aldrig har en stånd med massor av kläder. Då vet man också att kläderna kostar därefter. Går du in i en butik som säljer dyra väskor lär du bara se ca 20 väskor i hela butiken  som dessutom har lås och larm. Går du in i en loopis eller lågvarubutik då är allt lite huller om buller.

Detsamma gäller även folk som inreder ned klass och stil. Jag föredrar posters som är stilrena och inte de ned för mycket detaljer. Man ska direkt kunna se budskapet med en posters. Färgerna får ej skrika och man ska inte hänga mer än 1-3 posters per rum.

Jag söker fina posters till mitt vardagsrum och då ska det självklart vara djur på bilderna för jag verkligen älskar djur.

Denna posters påminner mig om skolposters dvs sådana som fanns i gamla klassrum och dessa gillar jag verkligen.

 

Samt favoriten och allra vackraste jag sett är dessa två katter. Finns inget finare än när djur har männisokläder på sig och poserar. Man ser tydligt en ståtlig man med en mycket feminin kvinna vid sin sida. Kläderna är också tidsenliga och mycket eleganta. Dessa skulle verkligen passa i mitt vardagsrum då jag redan har katter av keramik och nu fattas bara posters med två ståliga katter.

Att inreda ett rum handlar mycket om väggar och gardiner. Allt måste gå hand i hand gällande färger och val av nyanser. Blandar man förryckte ser man inte träden pga av skogen. Jag gillar också att blanda nytt med gammalt dvs både nytt och loppis. Besöker loppis ofta för att det är så otroligt roligt och jag får min dagliga promenad när jag besöker olika loppis runt där jag bor.

Detta var lite inredningstips från mig som verkligen älskar inredning sedan jag skaffade mig en bostadsrätt som är otrolig stor och vacker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *