I dag fyller min storasyster år

Min storasyster ringde och undra om jag kunde fira henne med en tårta. Jag kommer baka tårtan själv då jag har 10 kg choklad hemma som jag har fått sponsrat.

Innan jag firar henne så kommer jag sitta i möte med ett företag som handlar om IT bolag och jag driver ju ett IT bolag nämligen blogbiz.se

Till lunch har jag lagat min egen pizza med paprika och ananas. Utanför ser ni hur man har rivit ned Sivia torget där ska de byggas ett hotell. Du ser även Konsert och Kongress i bakgrunden av min pizza. Bilder av tårtan kommer senare i veckan.

Jag är otroligt glad över att jag har otrolig hög statistik dvs folk som följer bloggen. Jag är mest på bloggen även om jag följer instagram. Vi på blogbiz jobbar som digital mediabyrå och får in massor av sponsrade inlägg till våra bloggare. Våra bloggare skriver inga sponsrade inlägg utan vi har skribenter som gör jobbet för dem. Det enda våra bloggare behöver tänka på är att hålla bloggen i gång samt skapa inspirerande rubriker. I går besökte jag en kvinna som äger en modebutik som jag känner sedan flera år. Hon ska också börja blogga hos oss och jag kommer att presentera henne. Samt mediabolag från både Uppsala och Mariefred ska också börja blogga hos oss.

Folk har insett värdet av att starta en blogg hos oss då vi har bara handplockade bloggare. För oss är det viktigt att förmedla kvalité

3 veckor fram har jag otroligt mycket att göra när det gäller blogbiz hoppas jag får lugnare veckor sedan. Det har även öppnats en pizzeria i samma anslutning till min bostad som jag måste besöka. Den heter Napolitana och de serverar även alkohol och vin samt är fullsatt varje kväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *