Frukost och bloggning på Moe Joe juice bar

Jag fick hoppa in akut och hjälpa till på Moe Joe juice bar för att personalen hade en tid att passa.

Eftersom jag bor i huset bredvid så vaknade jag klockan 7.00 utan väckarklocka och var på plats 07.45. Klockan 07.40 får jag ett sms där personalen skriver “Är du vaken?”

Vad tror hon att jag lovar att dyka upp kl 08.00 och helt glömmer bort det, eller? Jag är verkligen principfast är sorten som nästan aldrig glömmer tider eller kommer för sent. Jag har en almanacka där skriver jag in allt till punkt och pricka.

Om någon tex glömmer en bokad tid en gång så brukar jag förlåta det. Händer den en andra gång då anser jag att folk har satt det i system och då brukar jag avbryta samarbetet och gå vidare.

En tillfälle då jag avbröt all samarbete

Jag hade bokad tid med en kvinna och vi skulle ha zoom möte. Denna kvinna hade jag samarbetat med en längre tid så allt hade ändå fungerat på ett normalt sätt. Hon dök ej upp och då ringde jag upp henne. Jag frågade henne vart hon hade tagit vägen och till svar fick jag “Jag äter????” Hon sa det på ett sätt som om jag vore dum i huvudet och inte förstod att hon satt och åt. Ok tänkte jag då bokade vi ny tid för dagen efter. Hon dök ej upp och svarade inte ens i telefon. Sedan på kvällen skrev människan att hon hade migrän och sov. Om man nu har migrän så är det ändå inte svårt att skicka sms och avboka det hela. När man bokar in en tid med folk så upptar man en annan persons tid helt enkelt. Detta var en gång för mycket och på ett mycket nonchalant sätt. Det slutade så klart med att jag avbröt all samarbete.

2 svar på ”Frukost och bloggning på Moe Joe juice bar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *