Lunch mitt emot stadshuset

Det är så roligt nu när statistiken åter visas hos alla bloggar på blogbiz.se

Wow säger jag bara våra bloggare har verkligen en hög statistik just för att varje gång en bloggare bloggar så hamnar deras inlägg på framsidan av blogbiz.se Nu har vi ingen spam och virus på sidan heller och våra sidor rankas nu ännu mer på google sökmotor. Vi har verkligen fått en hög faktura för att bygga om och flytta hela siten för att slippa all spam och virus. Detta för att vi värnar om våra bloggare och kunder. Samt så är det även bra för vår egen framtid också. Därför har vi i år satsat rejält på att bygga om hela sidan.

Ni kan även läsa om alla som jobbar på blogbiz under fliken “Om oss” vi är i dag väldigt många som jobbar på blogbiz så visst har jag kunnat hjälpa många människor både under Pandemin och under livsmedelspris och elpris krisen att tjäna pengar. Folk har verkligen haft det jobbigt under den här perioden och jag är så glad att jag har kunnat sträcka ut en hand till dessa människor.

Jag bor mitt emot Stadhuset i Uppsala så varje gång jag ska äta lunch så äter även alla politiker lunch. Mina möten brukar jag ha på restaurang och café som heter Friggas som tillhör stadshuset.

Pasta penne med korvstroganoff godaste jag vet.

I dag ska jag äntligen till banken för att få dosa till det AB jag har startat upp. Företaget är inte helt nytt utan jag har tagit in 2 delägare i företaget. Min svägerska och Oskar som är expert på Amazon. Det blir Oskar som kommer ha hand om allt som är administrativt.

Jag ser dessutom byggnaden där SEB ligger från mitt fönster. Det ligger i byggnaden som kallas för Diamanten där även Drivhuset ligger. Jag ser även själva Konsert och kongress utanför mitt vardagsrum och kan då se alla event som kommer att komma dit. Jag behöver inte gå in på deras hemsida längre.

Denna vecka har jag också många möten inbokade då en hemsida jag är med och driver ska byggas bättre med fler funktioner och för att bli mer användarvänlig. Jag har också fler affärsidéer som jag håller på att bygga upp. För att få folk med på tåget så krävs engagemang och hjärta. Har du inte ditt hjärta med i din verksamhet så kan du lika gärna begrava din affärsidé innan den ser dagens ljus. Vikten av empati är viktigt och då menar jag inte folk som delar olika nyheter på Facebook i tron på att nu har de gjort något för samhället. Glöm Facebook och var engagerad i det riktiga livet i stället. Önskar någon hjälp av dig sträck en hand även om din procent blir 1 % av det hela. Hjälp människor att lyckas och du ska se vad universum kommer göra för dig.

2 svar på ”Lunch mitt emot stadshuset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *