Nu har jag startat ett AB, äntligen!

Jag har nu gått över till AB med 2 delägare. En av dem är min svägerska och den andra är en coach i försäljning och som är expert på Amazon.

Man lär sig hur man ska tänka innan man tar in delägare. Man ska alltid ha en familjemedlem för då har man alltid någon som står på ens sida. Sedan ska man lära känna folk under en längre tid och se deras meriter innan man erbjuder dem delägarskap i företaget. Folk ska visa sina meriter och beskriva vad de kan tillföra företaget.

Här ser ni skönhetsbloggaren Janet i min förra lägenhet. Nu bor jag i en bostadsrätt i centrala Uppsala som är mycket större.

Jag har själv också gått en kurs i Amazon som jag kände var lite för svår. Jag är duktig om jag kan få utbildning på plats och inte distans. Detta med distans har aldrig fungerat för mig. Jag behöver verkligen någon som kan sitta med mig och se i samma skärm för att jag ska klara mig. Samt så önskar jag att allt ska vara på svenska. Om något är på engelska då försöker jag inte ens lösa problemet utan bara ger upp. Sådan är jag och jag tänker heller inte här ändra på mig. Ska jag studera ska det vara på vanliga villkor dvs på plats och på svenska annars får det vara.

I morgon har jag SPA hos mig då ska skönhetsbloggaren Janet få en SPA upplevelse hemma hos mig. Efter det ska jag på Wikipedia utbildning.

Vi har också fått en helt ny bloggare hos oss på blogbiz som är en mycket känd person som har en mycket välbesökt YouTube kanal och ofta är i olika tv program. Än ska jag inte avslöja vem det är. När vi har skrivit på alla avtal och är överens då ska ni få ta del av vem det kan vara.

Vad jag än gör så lyckas jag med business. Jag är noga med att skapa förtroende mellan mig och mina samarbetspartners vare sig det gäller blogbiz eller AB jag driver tillsammans med 2 andra deltagare. Samt det är också viktigt att man inom ett företag har respekt och lyfter upp varandra. Annars är det omöjligt att driva ett företag om miljön inte är bra och man mår dåligt av varandra. Kärlek och respekt är något som är viktigt i alla relationer vare sig det handlar om familj, vänskap eller delägarskap.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *