När jag räddade en fågel

Nedan and eller anka verkar inte ha någon trafikvett!

Jag vill aldrig tuta på djur, barn och gamla då stannar jag hellre tills att de själva väljer att gå över gatan. Varför ska man skrämma andra levande varelser som om det brann bakom en?

Djur är dessutom mer tacksamma än vad människor är när man gör något gott för dem. Jag har räddat två fåglar detta år. Först var den en unge till en duva som inte klarade av att lämna gatan. Jag stannade bilen och slog på nödlampan. Sedan klev jag ut och gick emot fågel ungen så den skulle hitta rätt. Medans jag försöker få fågel ungen över på trottoaren blev jag jagad av ungens föräldrar.

Andra bilar stannade och förstod att jag var på väg att rädda en fågel. Veckan därpå hittade jag en duva utanför mitt hem. Då swishade jag pengar till en volontär för att han skulle åka ändå från Stockholm till Uppsala och hämta fågeln. Medans tvingade jag fågeln att dricka vatten.

Detta var mina goda gärningar för år 2022 för allt du ger får du tillbaka 3 gånger så mycket. Jag förväntar mig inte att dessa fåglar ska skicka ett tack kort till mig. Jag vet att universum kommer att skicka mig tack kort på ett mycket bra sätt. Prova var goda mot era medmänniskor och ni kommer få uppleva mirakel och paradiset på jorden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *