Här är duvan jag räddade

Jag älskar djur mer än något annat och har mycket respekt för alla levande ting. Denna duva var ej sjuk den ville bara inte flyga. Jag tvingande den att dricka vatten men jag kan ej tvinga att äta. För vi klarar oss utan mat ett tag men inte utan vatten. Sedan ringde jag viltjouren som jag swishade bensinpengar till så att han kunde komma till Uppsala och hämta fågeln.

Jag har haft en fantastik nyår i år först var jag på Sommarro med min man och åt en Supé och hade dessutom bokat bord. Det var fullsatt hos dem nämligen.

Sedan åkte vi hem till min mans bror och väl där hade de verkligen lagat massor av olika maträtter. Jag smakade inte ens för jag var redan övermätt. Senare mot kvällen tog vi bilen till Vaksalatorg för att det var kallt. Vi såg fyrverkeri på plats.

Jag ser Vaksalatorg från mitt fönster men jag ville vara på plats. Eftersom det var sent och kallt tog vi bilen för att sitta kvar i bilen. Vi gick ändå ut ur bilen till slut för att se fyrverkeri på klar himmel är något helt annorlunda upplevelse.

Jag vill även tacka alla för den goda maten och alla som skickade hälsningar till mig. Speciellt tack till Midia som kallar mig för Wahed som betyder one and only på arabiska. Även tack till min anonyma vän som lever med skyddad identitet därför ska jag ej skriva ut hennes namn. Du vet vem du är och äger just nu två kaniner inspirerad av mig hoppas jag.

Jag drömde dessutom om denna anonyma vän i natt att jag råkade kalla henne och dottern för deras riktiga namn. Sedan kom jag ihåg vad båda henne i drömmen. Tur att det var en dröm vill verkligen skydda dem så gott jag kan mot allt ont.

Här kan ni se lite fyrverkerier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *