I kväll blir det nyårs supé

Om jag har tur så blir det nyårs supé om jag har otur får jag laga maten själv.

Jag ska bara kolla var de har öppet för helst vill jag sitta på plats i dag och äta. Annars brukar jag alltid ta med mig maten hem då jag älskar mitt nya hem för mycket.

I år dvs 2023 så kommer jag verkligen expandera då jag och två andra startar upp vårt AB. I går lämnade jag in de sista pappren till banken. Vi har tagit över ett lagerbolag för att de ska gå fortare. Jag har redan massa möten inbokade för att kunna samarbeta med företag liknande den vi kommer att driva. Företaget är ej nytt utan har funnits sedan 2019 den kommer bara att byta namn och bli ett AB.

Jag har förut startat bolag och lagt in folk som inte var så rumsrena. Denna gång lär jag känna folk under flera år innan jag startar upp samt ser också till att ta in en familjemedlem i bolaget. En sak har jag lärt mig att ärlighet verkligen varar längst då jag är den som klarade mig bäst. Ingen människa vill kalla sig oärlig så visst blir jag jäv när jag säger att jag är ärlig. Se resultatet så ser ni också vem som faktisk är ärlig. I dag omsätter vi väldigt mycket och detta för att vi är värda det. Gör man folk illa så resulterar det i slutändan att alla förlorar på det.

Jag har vissa stalkers som reser ända till Uppsala för att ta ett möte med några som jobbar på UNT de vill hitta fel hos mig. De hittar inga fel för allt jag gör är offentligt och på ren mark. Jag bygger verksamhet på en stadig mark. Skulle jag skriva ut vem människan är som reser till Uppsala för att granska mig skulle hela Sverige få sig en chock att en offentlig person inte har bättre för sig. Detta är en väldigt känd person som tyvärr saknar kärlek till sig själv. Älskade denna människa sig själv skulle han inte granska andra i varje fall inte resa långt för att göra det. Detta år har jag hjälp minst 60 personer att tjäna pengar genom blogbiz.se för vissa bloggar på heltid hos oss. Allt redovisas och allt skattas och vi följer marknadsföringslagen och alla restriktioner som skattemyndigheten kommer med. Vad är det då folk har att granska? Vi är själva snart en myndighet det är snarare vi som kommer granska resten. Hur detta kommer att gå till får ni se 2023 innan dess kan vi inget avslöja.

Denna människa är inte så lyckad som han vill ge sken åt därav hans jakt på andra människor

Från Uppsala slott taket önskar jag alla mina läsare ett Gott nytt år. Det du önskar andra kommer du själv drabbas av så se till att önska folk väl även i ditt hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *