Julgranen i vår trappuppgång

Jag älskar min nya bostad och just nu håller vi på att renovera hela huset från topp till tå.

Nedan ser ni vår trappuppgång där vi har ett litet museum som visar hur huset såg ut innan och hur det ser ut nu. Vägg i vägg finns massa kontor och bank då jag bor mitt i centrala Uppsala numera. Samt nedanför i samma byggnad finns också företag, restauranger mm.

Jag älskar också att man har julpyntat i trappuppgången samt så finns massor av gamla tavlor på hur Uppsala såg ut förr och nu.

I dag har jag suttit i möte från klockan 11.00-14.00 så detta kändes för mig väldigt långt som inte är van att vara fokuserad så länge. Jag har ju ordnat så att jag kan leva gott utan att behöva jobba och i dag fick jag faktisk jobba genom att vara med på mötet.

Vi har gått igenom priser och excel som min delägare är otroligt duktig på. Vi är 3 delägare i bolaget och jag sitter ej i styrelsen så det går heller inte att kolla upp vad jag jobbar med. Jag har valt att hålla låg profil i detta nya bolag. Som egentligen inte är ett nytt bolag utan vi har tagit över ett bolag dvs lagerbolag.

Varje dag kommer tapetseraren hem till oss tidigt på morgonen med två hundar. Den lilla förföljer mig vart jag en går och den stora är reserverad. Den lilla har epilepsi och är rädd för alla män då han tror att alla män är veterinärer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *