Hur gör man för att konkurrera ut andra?

Jag är just nu mitt i att starta upp en helt ny verksamhet tillsammans med 2 andra personer. Det är egentligen ett gammalt bolag men jag får in 2 nya delägare. En av dem har varit med mig länge och är en familjemedlem och den andra personen är verkligen en människa med goda kunskaper och förtroendegivande.

Det är otroligt viktigt att man i ett bolag och företag kan lita på varandra. Det är omöjligt att växa om man inte litar på varandra eller vill varandra väl.

Delad glädje är dubbel glädje och detta borde alla förstå som ingår i en verksamhet tillsammans. Den som tror att man i ett företag bara finns till för att inte vara till hjälp tvärtom sätta käpp i hjulet för andra ska heller inte starta upp bolag med andra människor. Jag har mött denna typ av människor och de är en parodi av sig själva helt enkelt. De borde starta studiecirklar hur man går i konkurs på 2 dagar i stället. Sen får de hoppas att någon vill gå deras kurser så klart.

Har du en verksamhet som tex säljer kaffe och te då ska du tex anlita en SEO byrå som då optimerar de ord som folk söker på innan de hamnar på er sida. Tex att bara optimera kaffe och te kan bli svårt. Kanske ska du optimera köpa svensk kaffe online eller köpa ekologisk te online om det är ekologisk te ni säljer. Tänk också på att om ni ska sälja ekologiska produkter så måste ni vara certifierade. Detta kostar ca 11 000 kr per år exklusive skatt. De jag var delägare med förut påstod att de hade certifikatet men de hade de inte. För detta är något myndigheterna först granskar innan man blir godkänd och sedan måste man betala denna summa varje år så länge som man vill bli ambassadör för ekologiska teer.

Du ska definitivt rådgöra en bra Seo Byrå så att ni tillsammans kan välja ut de sökord eller som man brukar säga “ankartext” som ska användas för att ranka just dina ord högt på Google.

Detta är verkligen en kamp då alla tävlar om att stå högst upp på Google med valda sökord som handla te online eller köpa te online. Samt så kan du också använda dig utav handla kaffe online eller köpa kaffe online.

Prova dig fram och sök på ovan ord för att se vilka företag som dyker upp. Då vet du också hur konkurrenterna har lagt upp detta och hur du kan bräda dem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *