Kanske borde jag ge ut en bok?

Jag har länge velat ge ut en bok om attraktionslagen då jag tror på denna lag samt att jag även tror starkt på karma.

Egentligen är karma lagen likadan som attraktionslagen. Tex om en person känner sig fattig och beter sig därefter så säger personen till universum “jag är fattig” och då kan inte universum leverera pengar till någon som hela tiden känner sig fattig.

Sätter du också värde på dig som människa så kommer universum sända dig människor som också bekräftar ditt värde. Allt handlar hela tiden om vad du känner undermedvetet och medvetet så kommer hela ditt liv formas därefter.

Just nu befinner jag mig i en situation som jag inte vet hur jag ska ta mig ur. Jag har talat med en rådgivare som aldrig har fel och därför är jag ändå väldigt lugn trots kaoset omkring mig. Jag vaknade med migrän 3 på natten och kunde inte sova. Jag hoppas det beror på tänderna som lagades i går och inte att jag reagera på det jag äter. För om jag ska reagera på allt som innehåller vissa saker så kan jag till slut inte äta något alls.

Jag har också avbokat alla mina möten i dag då jag inte har mått så bra och vaknade med en jobbig migrän mitt i allt. Jag väntar på att diskmaskinen ska sluta jobba så jag slipper ljudet av den så ska jag vila en stund. Innan dess bloggar jag om boken jag önskar ge ut.

Kan också nämna att snart åker jag på en föreläsning om vatten då föreläsningen är väldigt nära det ämne jag ska berätta om i den bok jag önskar ge ut.

Jag känner bara att jag inte är färdig med mitt liv för att kunna ge ut en bok om hur andra ska göra i likande situation. Jag vet bara att jag är på rätt väg i varje fall och har ej tappat min kompass.

Vill du också ge ut en bok så kan du vända dig till Tryckeri Stockholm som kan hjälpa till med dessa saker. Jag vet vad jag är duktig på och det är att vägleda människor oavsett vad det än är de behöver hjälp med. Jag måste bara bli färdig med min egen vägledning innan jag sätter punkt på boken.

När jag är helt fri från migrän och andra bekymmer så ska jag ge ut en bok som handlar om hur jag löste mina problem med hjälp av attraktionslagen. Jag har säkert bloggat om detta ämne sedan dag ett då jag började blogga. Ändå finns det delar som jag fortfarande inte riktigt förstår utan med tiden kommer jag förstå det bättre.

Nu har diskmaskinen slutat och nu börjar grannen borra i stället då jag får ingen ro. Samt när grannen slutar borra då kommer de som river ned Sivia torg börja jobba. Vad ska jag göra när denna lag inte fungerar i skrivandets stund?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *