Plockar svamp med Sibylla

Jag kom fel datum till Uppsala fältbiologerna för att plocka svamp. Så jag och svägerskan Sibylla åkte till Kvarnbo för att leta svamp.

Det måste regna mer innan svamp kan växa. Om någon har tips på en bra svampskog hör gärna av dig. Det roliga var att alla som gick förbi oss hälsade. I dag kommer jag ha möte med Amazon huvudkontor i Sverige och sedan tar jag emot en av mina bloggare som kallar sig för Misslopez.se

Hon heter Isabel och kommer också bli en av teamet som jobbar bakom blogbiz. Även Martin som driver spökpodden kommer börja jobba på blogbiz.se bloggportal. Vi är nu 11 personer som jobbar på blogbiz då sidan hela tiden växer. Ibland känns det som om alla vill börja blogga och detta glädjer mig otroligt mycket. Digitala karriär har gått spikrakt fram och vi säljer länkar helt enkelt.

Missa inte

Dogge och Isabel har åkt på en sponsrad resa till Spanien tillsammans med andra offentliga personer. Bilder kommer upp senare som Dogge Doggelito skickade till mig.

Nedan är Sibyllas minsta dotter Eliza hunden är så lika henne. Samma leende, näsa och pärlor till ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *