Nu har jag äntligen flyttat

Jag bor nu ännu närmare centrum och kan ha flera möten tätt inpå varandra i höst.

Jag behövde verkligen komma närmare centrum för att slippa använda bilen. Jag har nu besök och ska boka in lite turist ställen att gå på för mina gäster. Gästerna bor ej hos mig utan hos andra släktingar. Jag har även varit på besök på min brors sommarställe och de har verkligen gjort om hela stället.

Så nu trivs alla släktingar ännu bättre och det fattas bara en pool men de ska bygga in en badtunna i stället. Jag hade hoppats på pool behöver verkligen svalka av mig.

I går var det så varmt på kvällen så jag blötte ned mitt hår för att sänka tempreturen i kroppen.

Jag har också kvar askan från min kanin Stumpan och jag söker ett ställe att begrava hennes aska på. Jag kommer inte på var. Hon dog för 12 år sedan och urnan är kvar hos mig. Det var den mest speciella kanin jag mött i mitt liv hon var som en människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *