FFCR Fast food mässan i Kista 2022

Varje år är jag inbjuden till FFCR fast food mässan i Kista då jag även driver franchiseföretaget Waynes Coffee sedan jag föddes nästan.

Det var svårt att hitta parkering så man måste åka ut i mycket god tid och lurpassa på att någon åker därifrån. Nästa gång ska vi besöka dem första dagen för då är folk gladare och mycket piggare. Nu var det andra dagen. Vi gick omkring där i 3 timmar och fick smaka på allt mellan himmel och jord. Jag verkligen älskar denna typ av event.

Självaste Patric Torstensson från Lindvalls kaffe var också där. Jag mötte även på VD för Kullamust Peter. Jag besökte Kullamust för några år sedan då jag skulle skapa min egen matcha dryck som heter MatchaMie. Snabbt var en människa på att kopiera min idé som sin egen. Man ska aldrig tala om för folk vad det är man håller på att skapa. Inte ens när man har skapat ska man berätta att det är man själv som är skaparen och grundaren.

Man ska hålla folk på avstånd så gott det går och leva ett lugnt liv utan för mycket folk.

Karolina Wendelin min svägerska berättar vad hon jobbar med och alla lyssnade på vad hon hade att säga.

Av nedan killar fick jag en blodhöna i gåva och huvudet var fortfarande med dvs ej avskuren. Såg ut som en riktig delikatess jag blev superglad över deras gåva till mig.

Dessa smakade som fruktyoghurt men var gjorda av äggvita.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *