Framgångsteori kan jämföras med brädspelet Othello

Har ni spelat Othello någon gång ett brädspel som går ut på att vända brickor till sin egen färg. Den som får flest vinner och det gäller att få alla hörn. Min framgångsteori bygger på samma princip som Othello.

Detta med att få alla hörn betyder att få beslutsfattande position och att ha råd med att marknadsföra dig själv. Du spar som mest pengar när du marknadsför dig och för detta krävs inte pengar. Du kan få andra att marknadsföra dig om du i gengäld marknadsför dem. Se marknadsföringen som en del av din hyra som du aldrig kan komma i från. Du kan t.o.m. låna pengar för att marknadsföra dig själv såsom företagare lånar pengar för att starta nya företag. Ju snabbare du tar dig fram i början desto längre tid är du framgångsrik enligt min framgångsteori.

Enklaste sättet att få in pengar för att investera i ditt företag är att låna genom Företagslån till småföretag om det nu är ett litet företag du driver. Du behöver börja någonstans för att det också ska fungera i längden. Man börjar alltid i en liten skala. När man driver företag så får man ganska mycket kostnader med tiden som hela tiden behöver täckas och hur går man till väga då tänker du säkert.

Alla som någonsin har drivit företag vet hur jobbigt det kan vara att behöva vänta hela tiden för att man inte har pengar eller likvida medel på annat.sätt. Vi behöver verkligen pengar för att kunna satsa stort på det företag vi vill utveckla annars kan det nästa bli omöjligt och man trampar på samma ruta hela tiden och det är verkligen inte roligt.

Hur skulle du göra om du hade ett litet företag du behöver expandera? Skulle du då ta ett lån eller skulle du vänta tills att ditt lilla företag hade expanderat? Många väntar tyvärr och då växer de aldrig och förblir ett litet företag som ingen ens vill ärva. Barn vill ärva stora företag som går bra och är något att skryta om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *