Mitas Mat

Jag och bloggerskan Sibylla åkte i väg till Lidingö fina område där Mita bor.

Mita hade nämligen bjudit hem oss för att vi skulle provsmaka hennes kök nämligen varumärket Mitas Mat.

Xena prinsessan den lilla hunden tog varmt emot oss i sitt hem. Fanns många vackra villor i området så det var verkligen spännande att köra omkring med bilen innan man kom hem till Mita. Det fanns fler personer som var inbjudna till detta event.

Mitas Mat är vegansk och glutenfri

På bordet ser ni knäckebröd som Mita själv hade gjort till detta hade vi hummus som är gjord på ärtor.

En dessert gjord på ägg och choklad hur gott och mättande som helst. Maten var både nyttig och god. Nu finns det en provapå rabatt som jag kan dela med mig av till vänner o bekanta 20% på första matbeställningen Skriv provapå i koden så dras det automatiskt

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *