Stockholm Beauty Week 2022

Jag har blivit fotograferad för att använda dessa bilder i bloggen.

Jag och fotografen träffades på Café Capuccino på Linnégatan då Ofandahls Hovkonditori var stängt.  Fotografen tog väldigt många bilder på mig som jag publicerar i min mode blogg. Han sa att han tycker om att fota karismatiska personligheter, som driver mode blogg. Han var väldigt lätt att samarbeta med och vårt samarbete kommer att fortsätta. Det är många fotografer som har hört av sig och av dem valde jag denna fotograf. Det kommer att dyka upp fler proffsiga bilder på mig som han har tagits för min mode blogg.

Jag är mer van att jobba med fotografer som tar bilder på varumärken. Då jag också jobbar med ett varumärke tillsammans med andra personer. Jag håller mer en låg profil när det gäller varumärket då jag tror att man inte ska blanda in allt för mycket i bloggen. Min blogg är en mode blogg och en livstilsblogg den behöver inte även vara en varumräkesblogg eller entreprenörsblogg som den förut var. Jag vill ha ett enklare ämne som är mer nischad. Det ska vara lätt att blogga och inte ta för mycket energi.

Stockholm Beauty Week Maria

Här med Maria Forssén som driver Stockholm Beauty week vi har haft fantastiska samarbeten och fortsätter att ha det. Hon är verkligen en entreprenör som har järnkoll och är ambitiös. Alltid lika trevlig med samarbeten med henne.

11 svar på ”Stockholm Beauty Week 2022”

  1. Kul att fotograferingen gick bra!

    Jo, jag har verkligen haft en del läskiga drömmar på slutet. Jag är nästan rädd för att gå och lägga mig nuförtiden.

  2. Hejsan!

    Schysst blogg! Tycker om männsikor som tycker om sig själva! Du kommenterade ett inlägg på min blogg (gällande meditaion för att nå fram till min döda pappa) är det något du har erfarenhet ifrån själv????? //Manuela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *