När kungen invigde Vrak museet hittade jag godis

Som ni minns så var jag inbjuden på invigningen av Museet Vrak när kungen var närvarande.

I deras souvenir shop hittade jag godis som jag inte kunde köpa för det fanns ingen i kassan. Jag känner till ett godismärke som kommer från Wendelins och de har tex örtkarameller som inte har färgämnen i sig.

Godis online utan färgämnen

De är färglagda med spenat, safflor och rödbeta. Varumärket har även sockerfri godis och ekologisk godis.

bryggkaffe online

Klassiska pastiller

Hittade  även klassiska pastiller i smakerna Salmiak, viol och mint. Jag gillar nog viol bäst av dessa smaker. När jag var där hade tagit fler bilder på godisarna, men de har försvunnit från kameran helt enkelt.

bryggkaffe online

Godis och bryggkaffe

Nedan ser ni priserna på dessa godis och visst kan det kännas lite överkant. Det man nog inte tänker på att de är exklusiva och finns på Djurgården. Djurgården är också dyrast mark i Sverige. För er som inte visste det så är både Skansen och Kungahuset en stiftelse och därför också aldrig går i konkurs.

bryggkaffe online

Starta en stiftelse om du jobbar med bryggkaffe eller godis

Ska ni starta en verksamhet skulle jag rekommendera att ni skapar en stiftelse och det finns även en person verksam i Stockholm som hjälper till med olika stiftelser.

Familjen Wendelin

Själv sitter jag just nu på Care and Beauty I Uppsala och bloggar. Här på Care and Beauty säljer de också Wendelins produkter både kaffe, te, godis och kryddor i samma varumärke. Släkten Wendelins är från Wasa i Finland. De tog efternamnet Wendelins från dåvarande landshövdingen i Wasa för att det lät så fint och var från en fin familj. Sedan flyttade familjen Wendelins till Tierp och nu bor de i Uppsala. Man kan hitta bryggkaffe online på Wendelinskaffe.se Du hittar även bryggkaffe online hos Amazon numera.

Familjen Wendelins som började intressera sig för just kaffe kom i kontakt med Lindvalls kaffe. Lindvalls kaffe är hovleverantör och därför beslutade sig familjen Wendelins att också bli hovleverantörer inom just kaffe. De valde samma kaffebönor i sitt sortiment som kung Carl Gustaf dricker varje morgon till sin frukost. Så nu kan du köpa just kungens bryggkaffe online på hemsidan.

Vips sa det och nu är Wendelins kaffe också mer eller mindre hovleverantör och det finns även intyg på detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *