Vad är CBD oljan bra för?

När jag var i Grekland förra året så bodde jag på ett hotell i centrala Athen. Mitt emot hotellet låg en butik som bara sålde allt som innehöll CBD olja.

Tydligen är det otroligt bra för ganska mycket egenskaper har denna CBD olja som man inte visste inte.

Min mamma gick igenom en operation och efter det var hon alltid orolig och rädd för att det skulle komma tillbaka. Jag gav henne CBD olja som tog bort hennes rädsla och ångest så nu fortsätter hon med denna olja och är väldigt nöjd med den.

Man kan även ge det till sina husdjur i små doser och det kommer hjälpa för ledbesvär. Alla vill hitta bästa CBD oljan för sin egen hälsa. Vill du också använda CBD oljan för mer info cbd besök https://cbdguiden.se

Områden som CBD oljan är bra för är följande:

  1. Fibromyalgi
  2. Ångest och depression
  3. Huvudvärk och migrän
  4. Ledvärk
  5. Adhd som många lider av som egentligen innebär att man har en rastlös inre och detta är inte något som syns på utsidan som många tror. Jag själv fick diagnosen som barn och det är inget som har försvunnit utan sitter kvar. Som barn ansåg många att jag var riktigt jobbig. Jag hade en äldre kusin som ringde först och frågade om jag var hemma innan han ville komma hem till oss. Jag var även en jobbig unge i skolan  då jag minns att jag var den som läraren slängde ut flest gånger. Jag själv förstod inte hur jobbig jag var och än i dag förstår jag inte vad det var med mig som var så jobbigt. Jag minns också att när det var lässtund så kunde jag inte följa någon historia som läraren läste högt för oss. Jag önskade att denna CBD olja fanns när jag var barn så slapp jag känna mig så kränkt varje gång läraren slängde ut mig.
  6. Torr hud för den finns även i krämer numera
  7. Sömnsvårigheter
  8. dyslexi

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *