Panos Panos Tavernas invigning i Göteborg

Jag hade inte möjlighet att åka till Göteborg men jag skickade dit en av våra bloggare nämligen Dogge Doggelito.

Det kommer hända mer på Tavernan och jag kommer då uppdatera alla nyheter här på Veckomagasinet.

För mig är det alltid en ära när Panos bjuder in mig på sina event. Göteborg är bara så långt bort från Uppsala och det blev lite kort varsel. Hade jag haft mer tid på mig hade jag kunnat planera bättre eftersom det är så långt så måste man planera långt innan.

Panos själv med Dogge Doggelito

Lasse Kronér från Bingolotto

Självklart ska man slå sönder tallrik som är en grekisk kultur. I Turkiet slår man sönder glas vilket innebär att det ska gå bra för en och att framtiden är ren som glas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *