Skip to content
Uncategorized

Vem tackar nej till gratis marknadsföring

Sponsrat inlägg i samarbete med ecosign

Har du ett företag där du vill nå ut till en stor skara människor hela tiden? Du vill väl att alla ska komma i håg dig och hur gör du då? Tänk dig några varumärken som du kan utantill hur tror du det kommer sig att du kan just dessa utantill?

Tex om jag ska räkna upp vissa som jag kan utantill så är det följande

YES diskmedel

Coca cola

Varför kan jag just dessa utantill? Jo för att jag älskar Coca cola och jag använder bara YES diskmedel hemma. Men hur kommer det sig att jag använder just dessa varumärken och älska att dricka Coca cola? Jo för att dessa ligger under mitt undermedvetna sinne.

Min mamma har också påverkat mig

Hur kommer det sig då att just dessa har etsat fast sig hos mig sedan jag var barn? Detta ska jag snart avslöja för dig. De sitter som berget i mitt undermedvetna för att jag har sett reklam om dessa produkter sedan jag föddes kan man säga. Jag minns också att min mamma endast köpte YES diskmedel sedan jag var barn.

Låg vår statschef kungen göra reklam för dina varor och tjänster

Det finns ett företag som kan hjälpa dig med ditt varumärke så att du också kan bli en sådan som sätter sig i andras medvetande dygnet runt och dygnets alla timmar. Vart du än vänder dig så kommer du göra reklam för ditt varumärke. Du sätter dessa dekor på din bil  s.k fordondekor och vart du än kör så gör du faktiskt reklam för dig. Vart bilen än står så blir det också reklam för dig. Tänk dig en dag om självaste kungen skulle gå förbi detta bil där ditt varumärke i form av dekal är synlig för hela världen. Samt precis när kungen går förbi så tar du kort på bilen med kungen strax intill. Detta kommer då bli en historisk dag för din produkt dessutom. Hur fantastisk hade det inte varit om du hade fått en sådan reklam med självaste statschefen inblandad i din PR kupp.

Många människor har försökt fånga kungen samtidigt som de har gjort reklam för sina produkter. Det är också därför många försöker bli hovleverantörer för det är det finaste man kan bli inom PR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *