Barndomsminnen från kvarngärdetsskolan i Uppsala

Här har jag lekt många gånger som barn och även efter skolan möttes vi här.

Jag gick i Kvarngärdesskolan samma skola som skådespelaren som spelade Emil i Lönneberga. Efter skolan möttes vissa av klasskamraterna här på just detta område.

I dag senare har jag två möten inbokade med 2 bloggare varav en som kommer ingå i samma företag som mig. Först ska jag plocka upp min pappa som brukar ringa mig varje dag för att umgås. Vi umgås väldigt ofta jag och min pappa och han brukar kalla söndagar för sin födelsedag. Vad han menar är att han vill att jag ska bjuda honom på någon restaurang. Min matglada sida har jag fått från min pappa och min humor är också ärvd från honom. Alla hans barnbarn har också hans humor.

I morgon ska jag besöka en cateringsfirma i Uppsala för att hjälpa dem att inreda restaurangen. Jag är väldigt duktig på just ordning och reda när det gäller affärsverksamheter. Jag gillar allt som är städat men det får inte se ut som IKEA det ska se Shabby chic ut.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *