Vårda dina anställda om du ska lyckas i företaget

Jag brukar ta med blogbiz anställda på olika äventyr bara för att de sak känna sig mer motiverade att jobba och att blogga.

Jag har även personlig kontakt med alla våra bloggare som nu är över 100 stycken. Alla är ej premiumbloggare så bild på alla finns inte på framsidan av portalen. Samma gäng som jobbar på bloggportalen blogbiz jobbar även med olika livsmedel.

Jag har tagit droppshipping till Sverige och på detta sätt har jag involverat flera av mina anställda. Än har vi ej ett kontor pga av Pandemin. Vi träffas för det mest hemma hos mig då jag har störst bostad. Denna gång tog jag med 4 av mina anställda på chokladprovning. Fick prova choklad från Valhrona och Malmö Chokladfabrik. Min brorson Oliver Medina var också med fast att han bara är 12 år gammal.

Jag har besökt revisorn som heter Anne Sofie och har i uppdrag att bli färdig med alla priser på vår e-handel samt skriva ut alla fakturor. Det har blivit mycket pappersarbete för min del.

Jag kan ge 100 % till blogbiz och till mitt andra bolag för jag vet att allt jag tar på blir guld. I dag ska jag köpa en ny badrumsdörr då jag målade den förra och det blev misslyckat. Jag kommer även nästa vecka få en ny spis och badkar. Jag lägger numera mer tid på renovering samt så ska jag börja odla också.

En av våra bloggare supermodellen Filippa Engberg var med på chokladprovningen.

Filippa hade väldigt snygga naglar

Miss Lopez en av våra största bloggare som även designar egna väskor

Fru Sibylla är en av våra inredningsbloggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *