På söndag businessmöte hos mig igen

Vi håller verkligen på att expandera inom franchiseföretaget som jag är med och driver tillsammans med massor av andra fantastiska personer.

Vi håller verkligen på att komma ut på marknadens alla hörn. Så på söndag har jag informationsmöte till flera kollegor som ska vara med på tåget. Mötet sker hos mig igen.

Jag har hela veckan inbokade möten både fysiska och via zoom. Jag föredrar fysiska möten speciellt när jag ska träffa kunder.

Blogbiz bloggportal växer också så vi har i dag 3 skribenter som jobbar heltid och en som jobbar deltid. Vi är totalt 10 personer som jobbar på blogbiz. Våra premiumbloggare skriver vi avtal med och har idag skrivit avtal med 82 bloggare. De vi ej skriver avtal med är vanliga bloggare som ännu inte är mogna för att jobba med sponsrade inlägg. Vissa bloggare är heller inte intresserade av att tjäna pengar utan har detta som en hobby. De bloggare som är seriösa är också handplockade av vårt team.

Våra skribenter/agenter ser till att bloggare uppfyller kraven för att räknas som premiumbloggare. De har personlig kontakt med alla de bloggare som ligger under dem. Vi har helt enkelt byggt upp en fungerande organisation.

Sedan jag började jobba på blogbiz så har min statistik fyrdubblats och jag är otroligt förvånad. Jag bloggar dessutom inte ens varje dag som jag en gång i tiden gjorde.

Det fel jag ser med den icke fungerade bloggportalen är att den är övergiven från grundaren. Man måste ta tag i sin portal och få folk att inte tappa ambitionen. Det krävs arbete med allt som man lyckas med. Lägger man ned möda och besvär så lyckas man med allt i livet. Man ska ta hand om sitt eget liv och karriär för då kommer man att lyckas. Jag är så trött på folk som jagar och sprider rykten om människor som verkligen jobbar hårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *