Blogbiz bloggaren Peder Strandh och Maria

Här nedan ser ni en av våra bloggare som är konstnären Peder Strandh med sin sambo Maria.

Detta par driver Uppsalas bästa tidning UMLN som står för Uppsala Magasinet Luthagsnytt. Med mig hade jag även Karolina W som är skribent och bloggare på blogbiz. Hennes blogg heter FinaKarolina.

Det är Peder som har målat bilden ni ser på Domkyrkan och Uppsala slott mm. Den finns i en lokal där vi träffas då vi ska ha möten med varandra. Detta ligger i Luthagen centrala delen av Uppsala. Alla möten med ovan par är alltid så spännande.

Vi har gått igenom lite av markandsföringsdelen och vad en blogg mer kan göra för en. Vi är noga med att ha både zoom möte med våra bloggare och fysiska möten som denna. För att bygga en portal med handplockade bloggare så bör man också engagera sig från båda hållen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *