Sångerskorna Lili och Susie Päivärinta och Ankie Bagger hos Bergströms PR byrå

Jag bjöd in sångerskorna Lili, Susie och Anki till Nathalie som driver Bergströms PR byrå på en fika. Eftersom jag har slutat med gluten hade Nathalie ordnat liten nougat till mig som var supergott. Jag älskar nougat bland det godaste som finns.’

Här ser vi allihopa Lili och Susie samt Anki Bagger
Här ser vi allihopa Lili och Susie samt Anki Bagger

Här ser vi allihopa Lili och Susie samt Anki Bagger Här ser vi allihopa Lili och Susie samt Anki Bagger Här ser vi allihopa Lili och Susie samt Anki Bagger

Blogbiz växer otroligt mycket och håller på att få en väldigt stora och offentliga bloggare framöver. Vilka de stora bloggarna är avslöjar jag inte ännu. Vi kommer även ha ett möte i Uppsala med dessa tre fantastiska tjejerna för en god lunch tillsammans med grundaren av Exodox Thomas Waller och VD Katarina Svensson.

Ankie Baggers små hundar satt med mig och när jag reste mig upp tog en av hundarna min plats.

Har klätt ut mig till en hund när jag håller i en av Ankies små hundar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *